REFERENTIES

Op marktplaats kunt u verschillende reviews over mij vinden. Hieronder vindt u een verzameling aan reviews.

Ook van mijn kant een zeer positiefe review.Mijn scheriden opgestuurd en met een week weer terug, schiet weer als vanouds. Al is de manier van betaling wel een beetje vreemd:} maar zoals No zegt,is nog nooit verkeerd gegaan. Al met al een zeer tevreden klant.

marktplaatslogo
De Lelyhoeve

via Marktplaats

No Henstra is wat mij betreft de beste op het gebied van Sheridan revisie en reparatie. Absoluut vakkundig en hij zal als Sheridan liefhebber alles proberen om u te helpen. Ik ben erg blij met dit betrouwbare adres. Daar waar anderen u vertellen dat uw buks niet meer te repareren is, zal No doorgaan. Ik ben reeds tweemaal perfect, betaalbaar en snel geholpen met mijn oude klassieke Sheridan!

marktplaatslogo
Al

via Marktplaats

No Henstra is een Held !!! Hij heeft mijn buks met dik verstopte loop en in 101 losse delen,weer als nieuw en goed werkend terug gestuurd. En alles ook nog betaalbaar. Deze man heeft nog echt hart voor de klassieke Benjamin/Sheridan.

marktplaatslogo
Annette Dontje

via Marktplaats

No Hensrta ,een man met vakkennis, liefde en resect voor je Sheridan (en je potemonnee) No heeft mijn sheridan blue streak van 1974 gered. de loop was losgekomen van de tube. No heeft dit vakkundig gesoldeerd,daar na weer mooi zwart gespoten, en gereviceerd. resultaat een nieuwe Buks. Laat niemand anders aan je buks prutsen, No is dé man !!

marktplaatslogo
strijb

via Marktplaats

Pistool ter revisie donderdag opgestuurd, zaterdag retour ontvangen (met de vervangen onderdeeltjes). Dik tevreden over alles! (9-4-2016)

marktplaatslogo
Tegelaar

via Marktplaats

No Henstra heeft mij eb 20 even gereviseerd schiet weer zo als het hoort dus super bedankt voor de snelle service. Als ik weer iets heb is No het juiste adres.

marktplaatslogo
Arnold

via Marktplaats